Caminul de batrani

Caminul de batrani Confidence

Confidence este caminul de batrani potrivit persoanelor in varsta indiferent daca au sau nu boli asociate sa dizabilitati. Caminul de batrani a fost special dotat cu tot ce este necesar pentru confortul seniorilor atat avand in vedere curatenia si igiena, dar si dotarile caminului.

Scopul nostru este de a asigura o batranete linistita si fara griji avand ingrijitori specializati, dar si medic specialist, medic neurolog si medic psihiatru la dispozitia pacientilor. Special a fost instalat un lift modern pentru a veni in ajutorul pacientilor cu dizabilitati motorii.

Camere sunt echipate modern, la standard european, fiecare dispunand de TV / Aer Conditionat si baie proprie. Camerele sunt single (un pat) sau 2/3 paturi in functie de preferintele dumneavoastra.

Caminul bunicilor Confidence este dotat cu echipament medical specific pentru Alzheimer, Parkinson si dizabilități motorii. Consultul medical este efectuat de doctori specializați, iar monitorizarea permanentă este în grijă asistentelor noastre medicale.

Avem un program de activitați zilnice care cuprinde toate serviciile necesare celor care își doresc companie pe timpul zilei. O mulțime de activități relaxante adecvate vârstei celor prezenți.

Tot caminul a fost realizat pe baza nevoilor si necesitatilor seniorilor. Fiecare camera are baie si aer conditionat, fiecare spatiu a fost atent gandit pentru usurinta mobilitatii acestora. Sala de mese nu este o sala doar de servit masa, este o sala moderna utilata corespunzator unde socializarea este foarte importanta. De asemenea, caminul are un cabinet medical unde serviciile medicale necesare fiecarui pacient ii sunt oferite in conditii de maxima siguranta. Specialistii prezenti in camin sunt la dispozitia seniorilor pentru nevoi neurologice, psihiatrice sau kinetoterapeutice.

Preturile caminului de batrani pornesc de la 2 500 de lei lunar, dar acestea sunt stabilite în funcție de mai mulți factori, printre care pachetele de servicii alese, dar și starea de sănătate a bătrânului. Tocmai de aceea va rugăm să intrați în legătură cu unul dintre consultanții noștri și veți primi o oferta personalizată și adaptată nevoilor dumneavoastră.

%d blogeri au apreciat: