Caminul Bunicilor Confidence

Nu doar un azil de batrani

Caminul Bunicilor Confidence nu este un simplu azil de batrani, este un loc plin de caldura pentru persoanele de varsta a treia. Batranetea este un proces natural si inevitabil, din pacate presarat cu boli mai mult sau mai putin grave, iar din aceste cauze ne-am propus sa aducem alinare acestor suflete.

icon-1

Batraneti linistite

Suntem constienti ca desi batrenetea este naturala aceasta nu este deloc usoara, dar la caminul bunicilor Confidence am creat un mediu placut si linistitor care sa faca batranetea fericita. Intr-un spatiu modern, curat si ingrijit, cu o echipa de ingrijitori specializati pe nevoile seniorilor, am ales sa plecam pe acest drum si nu sa facem o afacere profitabila ci mai mult sa putem da inapoi bucuriile pe care batranii nostrii ni le-au transmis inca de la inceputul vietii.
null

Dotari specializate

Tot caminul a fost realizat pe baza nevoilor si necesitatilor seniorilor. Fiecare camera are baie si aer conditionat, fiecare spatiu a fost atent gandit pentru usurinta mobilitatii acestora. Sala de mese nu este o sala doar de servit masa, este o sala moderna utilata corespunzator unde socializarea este foarte importanta. De asemenea, caminul are un cabinet medical unde serviciile medicale necesare fiecarui pacient ii sunt oferite in conditii de maxima siguranta. Specialistii prezenti in camin sunt la dispozitia seniorilor pentru nevoi neurologice, psihiatrice sau kinetoterapeutice.
Contacteaza-ne
Despre azil de batrani

%d blogeri au apreciat: