Servicii camin batrani

Caminul Bunicilor Confidence

Asiguram servicii medicale complete pentru seniorii nostri. In cadrul caminului avem cabinet medical dotat corespunzator cu tot ce este necesar.

Caminul Bunicilor Confidence asigura asistenta batrani corespunzatoare pentru fiecare persoana in parte. Fiecare batran are nevoi speciale si noi le asiguram!

Camere echipate modern, la standard european, fiecare dispunand de TV / Aer Conditionat si baie proprie. Lift interior pentru persoane cu dizabilitati.

Avem un program de activitați care se desfașoara între orele 08.00 – 19.00 și care cuprinde toate serviciile necesare celor care îsi doresc companie pe timpul zilei.

Servire masa camin de batrani
Servire masa camin de batrani

Masa este servita in sala de mese dotata corespunzator cu mobilier modern si foarte confortabil.

Camin Batrani Alzheimer
icon-6

Boala Alzheimer este una dintre cele mai grave boli si asiguram conditiile si personal specializat si un cadru perfect pentru rutina zilnica.

Camin batrani Parkinson
icon-5

Tulburarile legate de boala Parkinson apar cel mai adesea intre 50 și 70 ani. Varsta medie de aparitie a bolii este de 57 ani.

Investigatii medicale camin batrani

La solicitarea apartinatorilor realizam investigatii medicale suplimentare. Recoltarea de probe biologice se face la sediul nostru.

Recuperare si ingrijire camin batrani
Recuperare si ingrijire camin batrani

Personalul Caminului Bunicilor Confidence stie foarte bine care sunt nevoile dumneavoastra si va pot oferi ingrijirea profesionista de care rezidentii nostri au atat de mare nevoie.

Acum e timpul ai grija de cei in varsta

Imbatranirea este inevitabila

Nimeni nu poate spune ca a scapat de imbatrinire, dar decizia de cum iti vei petrece batranetea este a ta. La Caminul Bunicilor Confidence oferim servicii camin batrani pentru toate nevoile si starea seniorilor.

icon-1

Batraneti fericite

Sunt persoane in varsta care nu se mai pot ingriji singure si nu doresc sa devina o povara pentru familie sau sufera de boli care necesita ingrijire permanenta. Pentru toate aceste persoane exista caminul bunicilor Confidence.
icon-5

Ne pasa de cei in varsta

Noua chiar ne pasa de seniorii gazduiti la noi. Asadar am investit foarte mult in conditiile caminului pentru a nu exista lipsuri si astfel am instala lift la interior pentru usurinta in deplasare.
Contacteaza-ne
Dotari centre ingrijiri batrani
Camin de batrani Confidence
Aici batranetea este respectata!

Caminul Bunicilor Confidence

Ingrijitorii nostrii sunt instruiti pe deplin pentru a ajuta oamenii de toate varstele si in toate etapele vietii lor.

null

Servicii camin batrani

Gama noastra de servicii pe care o punem la dispozitie in cadrul Caminului Bunicilor Confidence cuprinde facilitati de cazare, ingrijire, consiliere, consultanta si tratament specializat.
null

Independant Living Centers

Caminul Bunicilor este situat la doar 25 de km de Centrul Bucurestiului intr-o zona linistita fara trafic intens. Astfel, impreuna cu confortul, curatenia si grija ingrijitorilor nostrii fac ca alegerea caminului nostru sa fie cea mai buna alegere.
Vezi mai mult

%d blogeri au apreciat: